Client-Cloud wordt nóg persoonlijker

Geschreven door: OIIO Redactie on Jul 7, 2020 4:33:27 PM
OIIO Redactie
Vind ons op:

We hebben onlangs verschillende productwijzigingen aan binnen Client-Cloud. Wijzigingen die het nóg makkelijker maken om persoonlijk te communiceren. Ben je benieuwd naar de functies die een groei doormaken? Lees dan verder!

Dynamische klantenkaarten

Ieder bedrijf is anders; de specifieke klantgegevens die voor jou relevant zijn, wil je kunnen vastleggen in de CRM module. Vanaf nu zijn de klantenkaarten in de Client-Cloud dynamisch. Dat wil zeggen dat je zelf kunt bepalen welke n. De standaard klantenkaart is nu uit te breiden met een grote verscheidenheid aan extra velden. We hebben al een groot aantal suggesties voor je klaargezet, maar je kunt ook een volledig nieuw veld toevoegen.

Dynamische klantenkaarten

Bestanden per klant

Nieuw is dat je nu ook ín je klantenkaart, op het tabblad “bestanden”, alle documenten terugvindt die ooit gedeeld zijn met of vanuit een specifieke relatie. Op die manier heb dus niet alleen een handig overzicht in de bestandenmodule, maar ook direct op per persoon in de CRM module.

Tenant - CombiKlantbestanS

E-mail personalisatie

Om er zeker van te zijn dat jouw klanten nooit een bericht van je zullen missen, worden automatisch notificaties, herinneringen en afspraakbevestigingen verstuurd. Vanaf nu kun je de inhoud van die notificaties helemaal zelf bepalen. Heb je geen inspiratie? Geen probleem; standaard gebruik je de notificaties welke wij al voor je geschreven hebben.

Tenant - DesktopMailpersonaS

Ervaar het gemak

Probeer 14 dagen gratis

Al klant?

Inloggen

 

We zijn ervan overtuigd dat deze verbeteringen nog meer overzicht en gebruikersgemak zullen bieden. Als je al benieuwd bent naar hoe jouw gepersonaliseerde klantenportaal eruit zou komen te zien, kun je via bovenstaande button een gratis trial-account starten. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen op 088-118 0110.

Wil je liever dat een van onze collega’s je een persoonlijke demo geeft, dan kan dat door een gratis consult te boeken via onderstaande button:

Maak een afspraak


Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze maand vaak gelezen: