4x inspirerende social media accounts

Geschreven door: OIIO Redactie on Jul 31, 2020 2:50:04 PM
OIIO Redactie
Vind ons op:

Soms heb je gewoon even wat inspiratie nodig. Een ander inzicht, tips over ondernemen of gewoon iemand die zegt waar het op staat. We hebben 4 accounts voor je verzameld die dat mogelijk kunnen bieden. Hieronder meer! 

Jorg Ruis

Jorg startte met ondernemen in 2016, toen hij Culture Builders oprichtte. Hij helpt andere bedrijven met het creëren van een prettige cultuur, zodat werknemers tevreden en gemotiveerd blijven. Dat bedrijf heeft hij intussen verkocht, om zich meer te richten op zijn nieuwe  YouTube, waar hij je mee neemt in zijn leven, maar ook in het ondernemerschap.

 

Kelly Weekers

Kelly is uitgeroepen tot één van de tien invloedrijkste LinkedIn’ers. Met 2 bestsellers en al meer dan 100.000 verkochte boeken op haar naam runt ze tevens een bedrijf waarmee ze ondernemers coacht. Niet alleen vanuit haar ervaring, maar ook haar achtergrond in de psychologie. Op LinkedIn is ze vrijwel elke dag actief en deelt ze praktische tips en behulpzame inzichten.

Gary Vaynerchuk

Een van de meest bekende ondernemers en sprekers uit Amerika van dit moment. Gary staat bekend om zijn uitgesproken mening over ondernemen en werkmentaliteit. Hij was een van de eersten die in de e-commerce dook met een wijnwinkel en heeft sindsdien meerdere succesvolle bedrijven opgezet. Zijn vermogen werd in 2019 op 190 miljoen dollar geschat. Let wel: hij is niet vies van het gebruik van grove taal om zijn punt te maken. Volg Gary als je soms die spreekwoordelijke schop onder je kont nodig hebt, want zijn inzichten zijn hard, maar snijden wel vaak hout.

 

 

 

Omdenken

Bij Omdenken omschrijft de naam precies wat ze doen: grappige, simpele of juist diepzinnige zakenin een ander perspectief zetten, anders denken dan de gangbare manier. De ene post laat je hersenpan kraken, de andere maakt een glimlach los. Hoe dan ook: de meeste berichten hebben een 'oh ja, zo kan het ook' factor.

 

 


Abonneer je op onze nieuwsbrief

Deze maand vaak gelezen: